2020 Sonbahar Kış Trendleri

2020 Sonbahar Kış Trendleri

2020 sonbahar kış trendleri, hiç olmadığı kadar şık hiç olmadığı kadar göz alıcı olacaksınız. Bu sene hep iddalı kıyafetler dekolteler ve ayrıca artık günümüzde stil giyinmek başlı başına bir moda akımı. Unutmayalım kendinize yakışan her şey modadır ve sizin için en güzelidir. Sonbahar renkleri klasik mavi, pudra, eflatun ve mordur. Ayrı takım elbise ve kumaşlarda tüy kullanımıda moda olan parçalardandır.

Sonbahar Modası

Deri pantolon; her yıl olduğu gibi deri pantolon hayatımızın vazgeçilmezi arasındadır ve buna deri taytları ekleyebilirsiniz. Gömlek ve tuniklerle çok güzel kombinler yapacağınıza eminiz.

Neon renkler;  Eveeet dedirtecek parçalardan oluşan hem 80li hemde 90 lı yılların vazgeçilmezi neon renkler şimdi 2020 de de damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Kol detayları; Elbiselerde, bluzlarda harika kol detayları sizleri bekliyor. Gömleklerde daha zarif görünmenizi sağlayacak detaylar.

Işıtılı kıyafetler; Özel günlerinizin vazgeçilmezi olacak olan parçalardır ve tüm davetlerde kullanacağınıza eminiz.

Takım Elbise; Toplantıların vazgeçilmezi ve günlük hayatımızda kullanabileceğimiz özel parçalar bizleri bekliyor hanımlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.